Származási hely: Szlovénia
Használat: keserű és aroma
Aromák: citrus, ánizs, citrom
Alfa-sav tartalma: 7,0-9,0%
Béta-sav tartalma: 3,0-5,0%
Teljes olajtartalom: 0,9-1,4 ml / 100 gr.
Co-Humulone: 22-26%
Ezen a linken részletes tájékoztatót talál a fajtáról (a link angol nyelvű): Aurora
Egy Tipp:
Különleges / legjobb / prémium keserű
Recept specifikációk
Tétel mérete (L): 23.0
Összes maláta (kg): 4,409
Komló összesen (g): 84,00
Eredeti gravitáció (OG): 1,045 (° P): 11,2
Végső gravitáció (FG): 1,011 (° P): 2,8
Alkohol térfogat (ABV): 4,48%
Szín (SRM): 3,6 (EBC): 7,1
Keserűség (IBU): 31,0 (átlag)
Főzési hatékonyság (%): 80
Forrásidő (perc): 60
Maláta összetevők
3.700 kg Maris Vidra maláta (83,92%)
0,4 kg búzamaláta (8,71%)
0,3 kg pelyhesített kukorica (7,37%)
Komló
10,0 g Aurora leveles komló (8,6% alfa) (forralás kezdete) (0,4 g / l)
10,0 g Aurora leveles komló (8,6% alfa) @ 60 perc (forralás) (0,4 g / l)
30,0 g Aurora leveles komló (8,6% alfa) @ 13 perc (forralás vége) (1,3 g / l)
34,0 g Aurora leveles komló (8,6% alfa) 40 percig áztatva (aromázás) (1,5 g / l)
Egyéb összetevők
20,0 g koriandermagot 40 percig áztattunk
20 ° C-on erjesztett WLP005 3 hétig – British Ale
Még több recept: Itt
Értékelések
Még nincsenek értékelések.