Származási hely: Németország
Használat: aroma
Aromák: földes, füves, virágos, gyümölcsös
Alfa-sav tartalma: 3,8-7,2%
Béta-sav tartalma: 3,0-6,0%
Teljes olajtartalom: 0,5-1,0 ml / 100 gr.
Co-Humulone: 24-30%
Ezen a linken részletes tájékoztatót talál a fajtáról (a link angol nyelvű): Hallertau Mittelfrüh
Egy Tipp:
Blonde Ale
Tulajdonságok
Induló koncentráció: 1.041 (10.2° P)
Vég koncentráció: 1.008 SG (2.2° P)
Alkohol fok: 4.3%
Szín SRM: 8.8 Color Sample
Keserűség IBU: 43.2
Kihozatal: ~ 50l
Hozávalók:
5.5 kg Pale Maláta (Barrett Burston)
2 kg Pilsner (Weyermann) maláta
0,5 kg- Caramel/Crystal Maláta, 60L tiszta víz
6 kg Caramunich I (Weyermann) (51.0 SRM) (Grain)
Komló
90 g-Hallertauer Hersbrucker [4.0%] – Főzés elején 60 perc (Hops)
90 g Hallertauer [4.8%] – Főzés közepe 50 perc (Hops)
Élesztő
1 pkgs – German Ale (Wyeast Labs #1007) (Yeast)
Hidegkomló
90 g Hallertauer Mittelfrueh [4.0%] – száraz komló 10 nap után (Hops)
Főzés idő: 60 perc
Reviews
There are no reviews yet.